Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το εστιατόριό μας

  Στον χώρο του καφέ-εστιατορίου μας μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, το μεσημεριανό και το δείπνο σας, όπως επίσης και τον καφέ, το ούζο ή το παγωτό σας. Το κατάστημά μας ανοίγει καθημερινά πολύ νωρίς και το πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά χωρίς να υπάρχει απόλυτος χρονικός περιορισμός!  Απολαύστε το θυμαρίσιο μέλι , τις σπιτικές μαρμελάδες, το ντόπιο γιαούρτι, το κρητικό πρωινό σε συνδυασμό με ένα καλό φλυντζάνι καφέ και ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό.
  Η κουζίνα μας λειτουργεί συνεχόμενα μέχρι το βράδυ και μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά διαφορετικές παραδοσιακές συνταγές. Ρωτήστε μας για τα πιάτα που σας προτείνουμε για μεσημεριανό γεύμα όπως και για  τα πιάτα που αφορούν το δείπνο σας. Η κουζίνα μας έχει ως βάση το παρθένο ελαιόλαδο, το ντόπιο κρέας και τα φρέσκα λαχανικά που πολλά από αυτά έρχονται κατευθείαν από τον κήπο μας!

Καθημερινά φροντίζουμε να έχουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και πολλά από πιάτα μας είναι vegeterian και vegan. Δοκιμάστε την κουζίνα μας παρέα με ένα ποτήρι κρασί και αφήστε το βλέμμα σας να ατενίζει το γαλάζιο της θάλασσας.